Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές αφορούν περιοχές εντός Ελλάδος.

Για παραγγελίες εντός πόλης (Κατερίνης) η παράδοση γίνεται αυθημερόν στον χώρο σας εφόσον είναι διαθέσιμα τα προϊόντα, χωρίς καμιά επιπλέον επιβάρυνση.

Παραλαβή από το κατάστημα: σε περίπτωση που επιλέξετε παραλαβή της παραγγελίας σας από τα καταστήματά μας, η παραγγελία θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα της Νικολάου Πλαστήρα 118 για 4 διαθέσιμες ημέρες, απ΄ όπου μπορείτε να την παραλάβετε.

Courier: έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας με courier εντός 3 ημερών σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας κι αν διαμένετε. Μέχρι 2 κιλά η χρέωση της αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση ανέρχεται στο 1€.
Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, η επιβάρυνση στην αποστολή της παραγγελίας θα είναι 2,50 € επιπλέον.

Μεταφορική: με μεταφορική αποστέλλουμε παραγγελίες μεγάλου βάρους. Η παράδοσή τους γίνεται επί του πεζοδρομίου της κατοικίας σας και όχι επί του διαμερίσματός σας.
Για τα έξοδα αποστολής με μεταφορική εταιρεία επικοινωνούμε μαζί σας, ώστε να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς.
Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών από τη μεταφορική ποικίλει αναλόγως του τόπου διαμονής σας και κυμαίνεται μεταξύ 4-6 ημερών από την ημέρα επίδοσης της παραγγελίας.

Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης σε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας και σας χρεώνει μόνο το αντίστοιχο ποσό. Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στον χώρο σας το διαπραγματεύεστε και το πληρώνετε εσείς άμεσα στο πρακτορείο.

 

ΧΡΟΝΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Για παραγγελίες με αντικαταβολή που υποβάλλονται ως τις 10:00π.μ., η αποστολή εκτελείται την ίδια ημέρα εφόσον είναι διαθέσιμα τα προϊόντα.

Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης, εφόσον η καταβολή του ποσού εμφανιστεί στους λογαριασμούς της εταιρείας πριν τις 10:00π.μ., η αποστολή εκτελείται την ίδια μέρα σε διαθέσιμα προϊόντα.

Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας εντός των άνω προθεσμιών λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. απεργία κλπ.) ή λόγω αδιάθετων προϊόντων, θα ενημερωθείτε άμεσα και θα σας επιστραφούν τα χρήματα εντός 15 ημερών.